Kust Hotell & Spa i Piteå AB

Kust Hotell & Spa i Piteå AB

KUST Hotell & Spa har som målsättning att vara ett av de absolut bästa hotellen i norra Sverige. Ett hotell som våra gäster ska längta att komma tillbaka till, gång efter gång. Och vi är fullständigt övertygade om att det är alla våra enastående medarbetare som avgör om vi lyckas eller ej.

Är du redo för ett arbete där varje dag är en möjlighet att skapa minnen och överträffa förväntningar?

På KUST söker vi kollegor som vill vara med och ge våra gäster en unik hotellupplevelse. Du som har förmågan att få människor att känna sig som hemma, även när de är på resande fot. Du som kan förena din unika personlighet i mötet med varje gäst med ett professionellt värdskap. 

Hos oss blir du inte bara en del av teamet, du blir en del av en familj där ditt bidrag spelar en avgörande roll. Som en del av KUST-familjen får du inte bara möjligheten att arbeta i en vacker miljö, utan också lära känna underbara kollegor där vi värdesätter mångfald och inkludering. Oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren inom branschen, erbjuder vi utbildning, utmaningar och möjligheter till personlig tillväxt.

Ta steget in i en värld av möjligheter hos KUST Hotell & Spa – utforska våra lediga tjänster och ansök idag för att vara med och skriva nästa kapitel av din karriär!

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!